Οδοντιατρική Σύννεφα

Ημερολόγιο


Τελευταία δημοσίευση:
5 Μαΐου 2020

Συντάκτης:
Οδοντιατρική

Υπηρεσία καταλόγου:
Infoplants
Υπηρεσία καταλόγου : Infoplants
Infoplants
Η υπηρεσία
Πρόκειται για javascript εργαλείο. Σκοπός του είναι να εμφανίζει πληροφορίες εγγραφής που βρίσκονται στο παρασκήνιο της ιστοσελίδας και δεν είναι ορατές με την αρχική φόρτωσή της.

Η υπηρεσία Infoplants είναι μία υπηρεσία με χρέωση : 0,20€ το μήνα

Η πληρωμή γίνεται με τις μεθόδους πληρωμής της Οδοντιατρικής.
Demo: Infoplants σε εγγραφή καταλόγου
Δημητριάδης Νικόλαος
Χειρουργός Οδοντίατρος DDS
Ενδοδοντία • Προσθετική • Εμφυτεύματα

Μετεκπαιδευθείς στην Προσθετική & Εμφυτευματολογία
Βουλιαγμένης 512, 18621  Αργυρούπολη,  Αθήνα
τηλ : 2109823658
HomepageEmailCurriculum VitaeBloggerWordpressMy SpaceFacebookWindows LiveTimestamp
Χαρακτηριστικά της εφαρμογής
Στο demo έχουμε επιλέξει να δώσουμε στη φράση Προσθετική & Εμφυτευματολογία τα χαρακτηριστικά link, το οποίο όταν πατηθεί θα εμφανίσει μία παράγραφο με πρόσθετες πληροφορίες, που θέλουμε να δει ο ενδιαφερόμενος.

Το link έχει συμπεριφορά toggle, δηλαδή αν οι πρόσθετες πληροφορίες δεν είναι ορατές, τις εμφανίζει. Αν είναι ορατές, τις αποκρύπτει.

Το link μπορεί να έχει οποιαδήποτε εμφάνιση (μορφή, χρώμα, διαστάσεις), ανάλογα με τις αισθητικές μας προτιμήσεις. Σε αυτό το demo προτιμήσαμε να αφήσουμε το συνηθισμένο στον ιστότοπό μας στυλ.

Το link δεν είναι υποχρεωτικό να είναι λέξεις κειμένου. Μπορεί να είναι οτιδήποτε (εικονίδιο, φωτογραφία, swf file, κ.α.).

Οι πληροφορίες που θα εμφανιστούν πατώντας ένα Infoplant μπορεί να είναι συνδυασμός κειμένου, εικόνων, ήχου/μουσικής, movies, videos, maps κ.α.

Στην ίδια εγγραφή μπορούν να χρησιμοποιηθούν ένα ή περισσότερα Infoplants (με πληροφορίες για σπουδές, υπηρεσίες, ωράρια, πρόσβαση, διαφημιστικό περιεχόμενο κλπ) και η εγγραφή καταλόγου να μετατραπεί σε μία σελίδα πληροφοριών, ορατή μόνο σε εκείνους που, διαβάζοντας την εγγραφή σας, θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για εσάς, γρήγορα, απλά, χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να φύγουν από τον κατάλογο και την αναζήτησή τους.


© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2023
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster