Οδοντιατρική Σύννεφα

Ημερολόγιο


Τελευταία δημοσίευση:
14 Σεπτεμβρίου 2011

Πρώτη δημοσίευση:
17 Ιουλίου 2008

Συντάκτης:
Οδοντιατρική

Αναζήτηση οδοντίατρου σε όλη την Ελλάδα
Οδοντιατρείο
Ζητείστε το με ένα email
Η Οδοντιατρική φιλοξενεί στον ιστότοπό της τα στοιχεία που υπέβαλαν εκατοντάδες οδοντιάτρων, όλων των ακαδημαϊκών βαθμίδων και όλων των ειδικοτήτων, από όλους τους νομούς της χώρας.

Με τη συνεργασία τους βοηθάμε τους οδοντιατρικούς ασθενείς να βρουν μέσα σε λίγες ώρες, στην περιοχή που τους ενδιαφέρει, τον κατάλληλο οδοντίατρο με βάση τις υπηρεσίες που χρειάζονται.

Στείλτε μας ένα email για να μας ενημερώσετε σε ποιά περιοχή θέλετε να βρείτε οδοντίατρο και ποιές οδοντιατρικές υπηρεσίες χρειάζεστε.

Η αναζήτηση οδοντίατρου είναι μία υπηρεσία που προσφέρεται χωρίς χρέωση.
Τι να συμπεριλάβετε στο email
  1. Το ονοματεπώνυμό σας.
  2. Τον αριθμό του κινητού σας.
Επαλήθευση με sms
Για την προστασία τη δική σας αλλά και των οδοντιάτρων από spam, επαληθεύστε το email που θα μας στείλετε. Στείλτε μας από το κινητό που θα αναφέρετε στο email σας, ένα κενό sms στο 6983069008
Πως θα σας βοηθήσουμε
Η Οδοντιατρική μπορεί να σας βοηθήσει με δύο τρόπους:

Ένας τρόπος είναι να κάνει σύνθετη αναζήτηση στα στοιχεία των συναδέλφων που έχουν ενταχθεί στη βάση δεδομένων μας και να σας στείλει μία λίστα με όσους οδοντίατρους ταιριάζουν με τα κριτήρια που έχετε θέσει.

Ο άλλος τρόπος είναι η δημοσίευση του email σας στην αρχική μας σελίδα. Έτσι θα ενημερωθούν οι συνάδελφοί μας για το οδοντιατρικό θέμα που σας απασχολεί και θα έχουν στη διάθεσή τους το κινητό και το email σας, για να επικοινωνήσουν μαζί σας.

Είμαστε στη διάθεσή σας και θα χαρούμε αν μπορέσουμε να σας φανούμε χρήσιμοι.© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2024
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster