Οδοντιατρική Σύννεφα
Ημερολόγιο
Metadata

Τελευταία δημοσίευση:
2 Αυγούστου 2013

Αρχική δημοσίευση:
28 Νοεμβρίου 2001

Συντάκτης:
Οδοντιατρική
Validators
Η παρουσίαση του DOL (Dentists On Line)
Χάρτης Ελλάδας
Τί είναι το DOL;
Το DOL (Dentists On Line) είναι ένα ολοκληρωμένο πακέτο οδοντιατρικών υπηρεσιών διαδικτύου, που σχεδιάστηκε και προσφέρεται αποκλειστικά από την Odontiatriki.gr.

Περιλαμβάνει :
  1. Την ένταξη ενός ιατρείου στον Οδοντιατρικό χάρτη της χώρας
  2. Την δημιουργία επαγγελματικής ιστοσελίδας (ή ιστοσελίδων)
  3. Την απόκτηση διεύθυνσης email του τύπου your.name@odontiatriki.gr
Το πρώτο βήμα ενός οδοντίατρου στο διαδίκτυο είναι να αποκτήσει πρόσβαση στο Internet και μία διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Αυτά τα δύο του δίνουν τη δυνατότητα να παρακολουθεί όσα συμβαίνουν στο διαδίκτυο και να αλληλογραφεί.

Το δεύτερο βήμα του Έλληνα Οδοντίατρου στο Internet είναι το DOL. Μία δέσμη υπηρεσιών που του δίνει τη δυνατότητα να περάσει από το στάδιο του θεατή του διαδικτύου, στην επαγγελματική του ένταξη σε αυτό.
1. Ο Οδοντιατρικός χάρτης της χώρας
Η συγκεκριμένη υπηρεσία είναι υπερπολύτιμη και πρωτοποριακή για τα διεθνή δεδομένα.

Η Οδοντιατρική καταγράφει και παρουσιάζει στο χάρτη της χώρας τις θέσεις των οδοντιατρείων. Αυτός ο τρόπος παρουσίασης είναι σίγουρο ότι θα γίνει στο μέλλον ο δημοφιλέστερος τρόπος αναζήτησης οδοντίατρου από τους Έλληνες πολίτες.

Αυτό σημαίνει ότι και όσοι συνάδελφοι έχουν ήδη αποκτήσει τη δική τους τοποθεσία στο διαδίκτυο, θα ωφεληθούν τα μέγιστα εάν ενταχθούν σε αυτό το Πανελλήνιο σύστημα καταγραφής και παρουσίασης των οδοντιατρείων.

Η εναλλακτική επιλογή είναι κάθε συνάδελφος να δημιουργεί δική του ξεχωριστή επαγγελματική ιστοσελίδα. Αυτό όμως σταδιακά θα οδηγήσει στην ύπαρξη εκατοντάδων ή χιλιάδων ιστοσελίδων Ελλήνων Οδοντιάτρων διασκορπισμένων μέσα στα δισεκατομμύρια ιστοσελίδων του διαδικτύου.

Υπό αυτές τις συνθήκες δεν είναι βέβαιο ότι οι ασθενείς θα καταφέρνουν να ανακαλύψουν την επαγγελματική σας ιστοσελίδα και σίγουρα αυτό δεν θα θέλατε να το αφήσετε στην τύχη.

Για να δείτε πως γίνεται η αναζήτηση οδοντίατρου στην Ελλάδα με το σύστημα χαρτών του DOL, διαβάστε το άρθρο Ο Οδοντιατρικός Χάρτης της Ελλάδος.
2. Η επαγγελματική σας ιστοσελίδα
Εάν δεν έχετε αποκτήσει δική σας επαγγελματική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο μέχρι σήμερα, το DOL θα την δημιουργήσει για εσάς, δίνοντάς σας την ευκαιρία να παρουσιάσετε τα επαγγελματικά σας στοιχεία στο ευρύ κοινό.

Ο ιστότοπός σας μπορεί να αποτελείται από μία ή περισσότερες ιστοσελίδες, όσες πιστεύετε ότι χρειάζεστε για μία πλήρη και ελκυστική παρουσίαση.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για τις επαγγελματικές ιστοσελίδες των οδοντιάτρων στο άρθρο  Ο οδοντίατρος, ο ιστότοπός του και ο ασθενής.
3. Διεύθυνση ταχυδρομείου : your.name@odontiatriki.gr
Διευθύνσεις ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μπορείτε να βρείτε πάρα πολλές στο διαδίκτυο. Μπορεί να είναι @hotmail, @yahoo, @hol, @otenet, @forthnet, ή οτιδήποτε άλλο.

Υπάρχει όμως μία που ταιριάζει καλύτερα στον έλληνα οδοντίατρο. Είναι η διεύθυνση @odontiatriki.

Αυτή η διεύθυνση είναι προνομιακά φυλαγμένη και διατίθεται αποκλειστικά στους οδοντίατρους.

Μπορείτε να διαβάσετε όλα τα πλεονεκτήματα αυτής της διεύθυνσης στο άρθρο Δωρεάν email: name@odontiatriki.gr
© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2023
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster