ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 

   
 
 
Instant  Messengers


Τα προγράμματα άμεσης επικοινωνίας (instant messengers) είναι προγράμματα που μας επιτρέπουν όταν είμαστε συνδεδεμένοι στο διαδίκτυο να επικοινωνούμε με κείμενο, φωνή ή ζωντανή εικόνα με άλλους ανθρώπους.

Ως τώρα χρησιμοποιούσαμε τα προγράμματα άμεσης επικοινωνίας όπως είναι το MSN της Microsoft ή το Messenger του Yahoo! για να κάνουμε παρέα με τους φίλους μας, να δείχνουμε τις φωτογραφίες μας, να παίρνουμε κάποιο τραγούδι, να κατεβάζουμε κάποιο αρχείο ή να παίζουμε κάποιο παιχνίδι.

Όμως αυτά τα προγράμματα μπορούν να φανούν εξαιρετικά χρήσιμα όχι μόνο για να κάνουμε παρέα με τους φίλους μας αλλά και για να τα χρησιμοποιήσουμε ως εργαλεία επικοινωνίας και συνεργασίας από απόσταση.Πως μπορείτε να μιλήσετε μαζί μας στο MSN


1. Για να συνομιλήσουμε, θα πρέπει πρώτα να μας έχετε δώσει τα στοιχεία σας. Αυτό μπορεί να γίνει με την εγγραφή σας στον κατάλογο των οδοντιάτρων. Γι αυτό το σκοπό, εάν δεν είστε ήδη εγγεγραμμένος, στείλτε μας με ένα email τα εξής :

  • Επώνυμο
  • Όνομα
  • Ειδικότητα (εφόσον υπάρχει)
  • Επαγγελματική διεύθυνση
  • Επαγγελματικό τηλέφωνο
  • Αριθμό κινητού (προαιρετικό)
  • Αριθμό φαξ (προαιρετικό)
  • Διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας (email)
  • Διεύθυνση MSN (με την επισήμανση αν θέλετε να δημοσιευτεί μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία της εγγραφής σας ή θέλετε να τη χρησιμοποιήσουμε μόνο για την μεταξύ μας επικοινωνία)

Σε περίπτωση που έχετε ήδη εγγραφεί, δώστε μας μόνο τη διεύθυνσή σας στο MSN.

2. Εμείς θα σας προσθέσουμε στις "επαφές" μας στο MSN και..

3. Θα σας στείλουμε τη δική μας διεύθυνση στο MSN για να μας προσθέσετε κι εσείς στις "επαφές" σας.

4. Στο email που θα μας στείλετε, γνωστοποιήστε μας το θέμα που θέλετε να θίξετε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας μας και..

5. Κλείστε μαζί μας ένα διαδικτυακό ραντεβού.Τι μπορείτε να συζητήσετε μαζί μας στο MSN


Η συνομιλία στο MSN έχει το χαρακτήρα μίας άμεσης επαφής. Κάτι αντίστοιχο με το να συναντήσετε ένα συνάδελφο και να ανταλλάξετε μαζί του "δύο κουβέντες" ή να κάνετε μία ενδιαφέρουσα συζήτηση.

Μία συνομιλία μαζί μας στο MSN μπορεί να είναι τόσο λακωνική όσο ..ένα SMS ή να πάρει την έκταση μίας συνεντεύξεως.

Στόχος μας είναι να μπορούμε να μιλάμε μαζί σας και να ακούμε τις σκέψεις σας για όσα σας απασχολούν σε μία ώρα που σας είναι βολική και κυρίως όταν αισθάνεστε την ανάγκη να πείτε κάτι.

Μπορεί να βρίσκεστε στο ιατρείο ή στο σπίτι σας (αφού εμείς μπορούμε να συνομιλήσουμε μαζί σας όλες τις μέρες και όλες τις ώρες του 24ώρου) σε οποιοδήποτε μέρος στην Ελλάδα ή στον κόσμο.

Αυτή η σημαντική ευκολία που μας δίνει το MSN να συνομιλούμε με συναδέλφους που βρίσκονται σε άλλες πόλεις αλλά και με τους συναδέλφους που σπουδάζουν ή εργάζονται σε άλλες χώρες είναι ανεκτίμητη και σκοπεύουμε να την αξιοποιήσουμε με τη δική σας συμβολή.

Είναι ωραίο, ενδιαφέρον, χρήσιμο και αποτελεί επιθυμία μας να μπορούμε να ακούμε τους συναδέλφους μας να μας μιλούν για τρέχοντα ή διαχρονικά θέματα και να εμπλουτίζουμε την τοποθεσία μας με το περιεχόμενο αυτών των συνομιλιών. Το MSN είναι ένα πολύτιμο εργαλείο επικοινωνίας που δίνει μεγαλύτερη ευχέρεια και αμεσότητα σε αυτό το διάλογο.Windows Live Messenger :  Ο διάδοχος του MSN
   
 

Εάν δεν έχετε εγκαταστήσει το MSN Messenger στον υπολογιστή σας, μπορείτε να το κατεβάσετε από την τοποθεσία www.msn.com

Τη στιγμή που γράφεται αυτό το άρθρο (Οκτώβριος 2006) η έκδοση 7.5 του MSN αντικαθίσταται από την έκδοση 8.0 η οποία βρίσκεται σε στάδιο beta (τελευταίο δοκιμαστικό).

Από την έκδοση 8.0 το γνωστό μας MSN αλλάζει όνομα και θα λέγεται Windows Live Messenger ή εν συντομία WLM.

Μην μπερδευτείτε από την αλλαγή της ονομασίας. Πρόκειται για το ίδιο πρόγραμμα που εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με νέες δυνατότητες.

Κατεβάστε το κι ελάτε να μας συναντήσετε..

 
 
 


top


copyright © Odontiatriki.gr :  2000-2006

Ημερομηνία αρχικής δημοσίευσης 9 Οκτωβρίου 2006
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means, without permission in writing from the webmaster