ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 


Ένα πρωτότυπο συνέδριο με Κερκυραϊκό χρώμαΣτις 18-20 Νοεμβρίου 2005 πραγματοποιήθηκε στην Κέρκυρα το περιφερειακό συνέδριο της Ελληνικής Ακαδημίας Αισθητικής Οδοντιατρικής, σε συνεργασία με τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας.

Οι εργασίες του συνεδρίου ολοκληρώθηκαν με ιδιαίτερη επιτυχία, η οποία οφείλεται στο υψηλό επιστημονικό ενδιαφέρον των εισηγήσεων, στη μεγάλη προσέλευση περισσοτέρων από 200 συνέδρων και συνοδών μελών και στην εξαιρετική Κερκυραϊκή φιλοξενία που πλαισίωσε τις πολλές εκδηλώσεις του παράλληλου προγράμματος.

Ο Κερκυραϊκής καταγωγής επίτιμος ομιλητής του συνεδρίου κ. Δρ. Nicholas Davis, Πρόεδρος της Αμερικανικής Ακαδημίας Κοσμητικής Οδοντιατρικής, προσέδωσε στο επιστημονικό πρόγραμμα μία άλλη διάσταση προσεγγίζοντας το θέμα : "Dental - facial Aesthetics".

Ο κ. Davis έγινε δεκτός και τιμήθηκε από τον Μητροπολίτη Κερκύρας, Παξών και Διαποντίων νήσων, το Νομάρχη και τον Δήμαρχο Κέρκυρας, τον Οδοντιατρικό Σύλλογο Κέρκυρας, ενώ η Ελληνική Ακαδημία Αισθητικής Οδοντιατρικής τον ανακήρυξε επίτιμο μέλος της.

Οι σύνεδροι έμειναν ενθουσιασμένοι από την οργάνωση και ανταποκρίθηκαν στις αυξημένες απαιτήσεις ενός πολύωρου προγράμματος, ενώ παράλληλα ψυχαγωγήθηκαν σαν μια παρέα και αναχώρησαν με την ανάμνηση της φυσικής ομορφιάς του Κερκυραϊκού τοπίου.

Η διεξαγωγή του συνεδρίου στηρίχτηκε στη χορηγία πολλών γνωστών οδοντιατρικών εταιρειών, αλλά και στην οικονομική ενίσχυση των σημαντικότερων φορέων της Κέρκυρας.


 

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Σπύρος Κουτάγιας
Συντονιστής του συνεδρίου

top


copyright Odontiatriki.gr 2000-2006