ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 
ΕισαγωγήΤα avatars είναι κάτι σαν το όνομα ή το ψευδώνυμο που επιλέγει κάποιος να δώσει στον εαυτό του, για να δηλώσει την ταυτότητά του, όταν συζητάει με άλλους ανθρώπους στο διαδίκτυο, με τη διαφορά ότι το κάνει όχι με λέξεις, αλλά με μία εικόνα.

Αυτή η εικόνα μπορεί να είναι η πραγματική του εμφάνιση, δηλαδή μία φωτογραφία του, μπορεί όμως να είναι και οποιαδήποτε εικόνα που θα διαλέξει να συμβολίσει την ταυτότητά του, ανάλογα με τη διάθεσή του, την αισθητική του, ή το μήνυμα που θέλει να περάσει για τον εαυτό του στους άλλους.

Σκεφθήκαμε λοιπόν για να μην έχουν απρόσωπη όψη οι κατάλογοι των ηλεκτρονικών μας διευθύνσεων, να δώσουμε τη δυνατότητα σε όσους το θελήσουν, να προσθέσουν στα στοιχεία τους μία φωτογραφία τους ή μία εικόνα που θα διαλέξουν.

Πως μπορείτε να αποκτήσετε AvatarΓια να αποκτήσετε το δικό σας avatar, θα πρέπει να μας στείλετε μία φωτογραφία ή μία εικόνα με τα ακόλουθα χαρακτηριστικά :

Το αρχείο εικόνας να είναι τύπου jpg, gif, ή bmp, όχι μεγαλύτερο από 200ΚΒ. 

Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τους τύπους των αρχείων εικόνας, να σας πούμε ότι κάνοντας δεξί κλικ πάνω σε μία εικόνα στο διαδίκτυο, θα δείτε το όνομά της που ακολουθείται από μία τελεία και μετά ακολουθεί ο  τύπος του αρχείου. ( πχ  iatreio.jpg )

Οι διαστάσεις της εικόνας θα πρέπει να είναι τουλάχιστον 100x120 pixels, εννοείται καλής ποιότητας σε χρώματα και ευκρίνεια.

Την επεξεργασία της εικόνας και την απόδοση της τελικής της μορφής θα την κάνουμε εμείς για λογαριασμό σας.

Εάν δεν διαλέξετε μία φωτογραφία σας, αλλά μία άλλη εικόνα, αυτή δεν θα πρέπει να δεσμεύεται από πνευματικά δικαιώματα τρίτων.

Εάν επιλέξετε να μας στείλετε μία φωτογραφία σας, φροντίστε να έχουμε στη διάθεσή μας και ένα σταθερό τηλέφωνό σας, για να κάνουμε την αναγκαία για την προστασία σας επαλήθευση (ότι εσείς μας στείλατε τη συγκεκριμένη φωτογραφία και όχι κάποιος τρίτος).

Εάν αργότερα αλλάξετε γνώμη για τη φωτογραφία που διαλέξατε, μπορείτε να μας ζητήσετε να την αντικαταστήσουμε ή και να την αφαιρέσουμε τελείως, εάν το μετανοιώσατε.

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ως εικόνα, οτιδήποτε σκεφθείτε. Ο μόνος περιορισμός είναι τα πλαίσια της κοινής αισθητικής και .. ο νόμος περί ασέμνων.

Αν αμφιβάλλετε ή αν θελήσετε πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, μη διστάσετε να μας ρωτήσετε.

top


copyright Odontiatriki.gr 2000-2005