ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 


Η ελληνική έκδοση του Outlook 2002Η απόκτηση μίας διεύθυνσης αλληλογραφίας στην τοποθεσία μας προϋποθέτει ορισμένες ενέργειες από τη δική μας μεριά και ορισμένες από τη δική σας.

Για να ρυθμίσετε το πρόγραμμα της αλληλογραφίας σας κατάλληλα, σας παραθέτουμε βήμα προς βήμα τις οδηγίες για τη δημιουργία του νέου σας λογαριασμού.

Τα στοιχεία που ζητούνται από τα διάφορα προγράμματα αλληλογραφίας είναι παραπλήσια, επομένως ακόμα κι αν δεν διαθέτετε το Outlook 2002, που σας παρουσιάζουμε εδώ, θα βοηθηθείτε από τις πληροφορίες αυτού του άρθρου.Το πρώτο παράθυροΤο ξεκίνημα της δημιουργίας του καινούργιου σας λογαριασμού γίνεται ανοίγοντας το μενού Εργαλεία και επιλέγοντας Λογαριασμοί ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. (αρχική φωτογραφία επάνω)Το δεύτερο παράθυρο

Επιλέξτε : Προσθήκη νέου λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
Πατήστε :  ΕπόμενοΤο τρίτο παράθυρο

Επιλέξτε :  POP3
Πατήστε :  ΕπόμενοΤο τέταρτο παράθυρο
Το όνομά σας :Εάν ονομάζεστε Νίκος Μελάς, γράψτε το όνομά σας όπως στο παράδειγμα.

Όπως θα το γράψετε, έτσι θα εμφανίζεται στη θέση του αποστολέα, στα γράμματα που στέλνετε. 

Για να μπορούν να το διαβάσουν και οι παραλήπτες εκτός Ελλάδος, προτιμήστε να το γράψετε με λατινικούς χαρακτήρες.Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου :Η διεύθυνση που θα αποκτήσετε θα έχει αριστερά από το @ το επώνυμό σας (κι' αν το θέλετε και το μικρό σας όνομα). 

Δεξιά από το @ ακολουθεί το όνομα της τοποθεσίας μας, odontiatriki.grΌνομα χρήστη :Μόλις γράψετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, το Outlook συνηθίζει να τοποθετεί αυτομάτως ότι υπάρχει αριστερά από το @, στο πεδίο "όνομα χρήστη".

Προσοχή μην αποδεχτείτε την προεπιλεγμένη ενέργεια του προγράμματος έτσι όπως είναι.

Στο όνομα χρήστη θα βάλετε ξανά ολόκληρη τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου όπως στο παράδειγμα :   melas@odontiatriki.grΚωδικός πρόσβασης :Στον κωδικό πρόσβασης θα βάλετε το password που θα διαλέξετε.
Θα είναι ένας συνδυασμός γραμμάτων και αριθμών, οκτώ συνολικά χαρακτήρων.Απομνημόνευση κωδικού :Τσεκάρετε το τετραγωνάκι, για να μην αναγκάζεστε κάθε φορά να πληκτρολογείτε τον κωδικό σας. 

Μία καλή ιδέα είναι να δημιουργήσετε  ένα file στο Word όπου θα σημειώνετε όλους του κωδικούς (passwords) και τα usernames που χρησιμοποιείτε για όλες σας τις ανάγκες .

Για λόγους ασφαλείας είναι καλό να έχετε τυπωμένη αυτή τη λίστα ώστε να έχετε στη διάθεσή σας αυτά τα στοιχεία ακόμα κι αν εμφανιστεί κάποιο σοβαρό πρόβλημα στον υπολογιστή σας.Στοιχεία διακομιστή :Στο πεδίο "Διακομιστής εισερχόμενης αλληλογραφίας"  
θα γράψετε : pop.odontiatriki.gr  
και στο πεδίο "Διακομιστής εξερχόμενης αλληλογραφίας"
θα γράψετε : mailgate.odontiatriki.grΠερισσότερες ΡυθμίσειςΑφού εισάγετε τα στοιχεία για τους διακομιστές, πατήστε στο κουμπί Περισσότερες Ρυθμίσεις.

Από τις διαθέσιμες καρτέλες επιλέξτε την καρτέλα 
Διακομιστής Εξερχομένων
Το πέμπτο παράθυρο

Στην καρτέλα αυτή τσεκάρετε την επιλογή
Ο διακομιστής εξερχομένων (SMTP) απαιτεί έλεγχο ταυτότητας

Αυτομάτως επιλέγεται και η
Χρήση των ρυθμίσεων του διακομιστή εισερχόμενης αλληλογραφίας


Πατήστε ΟΚ

Πατήστε ΕπόμενοΤο έκτο παράθυρο

Πατήστε : ΤέλοςΥπενθύμισηΣας θυμίζουμε ότι λογαριασμό αλληλογραφίας της μορφής @odontiatriki.gr μπορούν να αποκτήσουν μόνον οδοντίατροι και φοιτητές των οδοντιατρικών σχολών.

Επίσης ότι εκτός από τις δικές σας ρυθμίσεις θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας για να μας ενημερώσετε για το ονοματεπώνυμό σας και τον κωδικό πρόσβασης που επιλέξατε, ώστε να ενεργοποιήσουμε το λογαριασμό σας.


topcopyright Odontiatriki.gr 2000-2006