ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 


Τι σημαίνει αυτός ο δείκτης


Ο επικοινωνιακός δείκτης  εκφράζει τις εκτιμήσεις μας για τις επιδόσεις των επιχειρήσεων της οδοντιατρικής αγοράς στον νευραλγικό τομέα της επικοινωνίας.

Αυτή η αξιολόγηση δεν συνιστά συνολική κριτική μίας επιχείρησης ούτε σχετίζεται με την ποιότητα των προϊόντων της.

Στη διαμόρφωση αυτού του δείκτη υπολογίζουμε παραμέτρους όπως είναι η διάθεση και οι δυνατότητες επικοινωνίας και συνεργασίας με σύγχρονους τρόπους, η ευκολία πρόσβασης και η ποιότητα υπηρεσιών, η προθυμία για ενημέρωση και διαφάνεια, η αξιοπιστία και η συνέπεια, η ποιότητα συμπεριφοράς και η νοοτροπία συνεργασίας των ανθρώπων που διοικούν αυτές τις επιχειρήσεις.
Η χρησιμότητα του δείκτη


Ο δείκτης είναι μία μορφή κριτικής που επισημαίνει στις εταιρείες τις αδυναμίες της δημόσιας εικόνας τους. 

Κάτι αντίστοιχο στο διαδίκτυο συμβαίνει σε όλες τις αναπτυγμένες χώρες με τη δημοσίευση κριτικών, σχολίων και με την αξιολόγηση υπηρεσιών και αγαθών  από τους χρήστες και τους καταναλωτές.

Η τελική έκβαση της αλληλεπίδρασης Δείκτη - Αγοράς θα οδηγήσει κάποιες εταιρείες  στο να αξιοποιήσουν αυτό το δείκτη ως εργαλείο ανάπτυξης. 

Αλλά και στις περιπτώσεις που οι επιχειρηματίες επιλέξουν να τον αγνοήσουν, ο οδοντίατρος θα βγει ωφελημένος επειδή θα έχει στη διάθεσή του μία χρήσιμη και υπεύθυνη γνώμη που θα τον βοηθά να κάνει καλύτερες επιλογές στις αγορές του. Η λειτουργία του δείκτη


Ο δείκτης παρακολουθεί τις εξελίξεις και τα αποτελέσματά του τροποποιούνται διαρκώς για να ενσωματώνουν τα νέα δεδομένα. Πρόθεσή μας δεν είναι να γίνουμε ευχάριστοι ή δυσάρεστοι, αλλά να αποτυπώσουμε με πιστότητα την εικόνα που παρουσιάζουν οι επιχειρήσεις.

Αν μία εταιρεία δυσαρεστηθεί με τη χαμηλή της θέση ο μόνος τρόπος για να την αλλάξει δεν είναι να μας μεταπείσει κατ' ιδίαν να αλλάξουμε τη γνώμη μας, αλλά με την αλλαγή της δικής της στάσης της να βελτιωθεί ώστε να αναρριχηθεί με την αξία της σε υψηλότερες θέσεις.

Κάθε εταιρεία που επιθυμεί να εκφράσει την άποψή της θα έχει στη διάθεσή της το χώρο για να τη διατυπώσει με ευχέρεια και να τύχει και της δικής μας δημόσιας απάντησης.Ο δείκτης και ο τίτλος Best Partner


Οι επιδόσεις που καταγράφονται στη διάρκεια της χρονιάς στα πλαίσια αυτού του δείκτη θα είναι πολύτιμο κριτήριο για την απονομή στο τέλος του χρόνου του τίτλου του καλύτερου συνεργάτη.top
©  copyright :  Odontiatriki.gr   2000-2004