Οδοντιατρική Σύννεφα
Ημερολόγιο
Metadata

Τελευταία δημοσίευση:
30 Ιουλίου 2013

Αρχική δημοσίευση:
12 Μαΐου 2001

Συντάκτης:
Οδοντιατρική
Validators
Πέρα από την Οδοντιατρική
Πέρα από την Οδοντιατρική
Η διεύρυνση της θεματολογίας
Η Οδοντιατρική με την αντίληψη χορηγού επικοινωνίας στο διαδίκτυο και επίκεντρο του ενδιαφέροντός της τον Έλληνα οδοντίατρο κάνει ένα άνοιγμα στο χώρο πέρα από την Οδοντιατρική.

Όπως ακριβώς ο οδοντίατρος πέρα από την επιστήμη του και το επάγγελμά του έχει κι' άλλα ενδιαφέροντα, έτσι κι' εμείς κάνουμε χώρο στον ιστότοπό μας για να χωρέσουν και αυτά τα θέματα.
Ενδιαφέροντες οδοντίατροι και ενδιαφέροντα οδοντιάτρων
Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα οδοντιάτρων, όπως επίσης υπάρχουν και πολλοί ενδιαφέροντες οδοντίατροι που έχουν να επιδείξουν αξιόλογο έργο και σε άλλους τομείς.

Το ανθρώπινο στόμα είναι ένας ιδιαιτέρως ενδιαφέρων χώρος, αλλά είναι πολύ μικρός για να εξαντλείται μόνο εκεί το ενδιαφέρον μας για τη ζωή.

Τα θέματα που μπορούν να παρουσιαστούν είναι πολλά. Η μόνη ουσιαστική προϋπόθεση είναι να μπορούν να ειπωθούν με λέξεις, εικόνες και με όσα μέσα μπορεί να φιλοξενήσει το διαδίκτυο.

Από την αστρονομία μέχρι την υποβρύχια κατάδυση, από την ποίηση ως τις ταξιδιωτικές εντυπώσεις, από τις ανθρώπινες σχέσεις και τις απόψεις περί ιδεών, προσώπων ή ρευμάτων, ως τη φιλοσοφία και τα συναισθήματα για τη ζωή και τη φύση.

Μπορείτε να παρουσιάσετε για παράδειγμα τον ποιητικό ή τον πεζό σας λόγο, σκίτσα και ζωγραφιές, φωτογραφίες, να μιλήστε για τα ενδιαφέροντά σας, να γνωρίσετε άλλους που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα και να μοιραστείτε μαζί τους ένα κομμάτι από τον εαυτό σας .
Πληροφόρηση ή επικοινωνία;
Αυτή η θεματολογία επειδή έχει περισσότερο προσωπικό χαρακτήρα, ίσως χρειαστεί χρόνο για να εμπλουτισθεί με ένα περιεχόμενο αντάξιο των προθέσεών μας.

Είναι φυσικό γιατί κάτι τέτοιο συμβαίνει και στον πραγματικό κόσμο, η αρχή να συνοδεύεται από μία λογική επιφυλακτικότητα. Όταν όμως ξεπεραστεί αυτό το στάδιο, θα έχουμε κάνει ένα σημαντικό βήμα για την πρόοδο στην ανθρώπινη επικοινωνία και μέσα από το διαδίκτυο.

Οι περισσότερες τοποθεσίες ασχολούνται με τη διακίνηση πληροφοριών, υπηρεσιών και εμπορευμάτων. Η επικοινωνία όμως είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από αυτά. Προϋποθέτει έκφραση πραγμάτων που είναι πιο κοντά στον πυρήνα της ανθρώπινης προσωπικότητας, προϋποθέτει επίσης ανθρώπους που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν αυτά τα θέματα με άλλο ενδιαφέρον και το σημαντικότερο να αντιδράσουν και να αλληλοεπιδράσουν.

Ο καλύτερός μας φίλος δεν θα μπορούσε ποτέ να είναι κάποιος που έχει μόνο μεγάλα και πρόθυμα αυτιά, αν δεν μπορεί στη συνέχεια να αρθρώσει δύο κουβέντες που να εκφράζουν το ενδιαφέρον του, την υποστήριξή του και το αίσθημα συντροφικότητας που του εμπνέουμε.
Η παράδοση η τεχνολογία και ο άνθρωπος
Η τεχνολογία καταλαμβάνει όλο και μεγαλύτερο κομμάτι στη ζωή μας. Αυτό δεν μπορούμε να το αποτρέψουμε. Μπορούμε όμως και πρέπει να μην της επιτρέπουμε να αυξάνει τις αποστάσεις μεταξύ μας.

Το διαδίκτυο μπορεί να μην είναι ακόμα (λόγω ταχυτήτων), τόσο ζωντανό όσο η τηλεόραση και το ραδιόφωνο, είναι όμως από τη φύση του ένα μέσο που επιτρέπει στην επικοινωνία να είναι περισσότερο αμφίδρομη απ' ότι είναι στα άλλα μέσα και αυτή η δυνατότητα δεν έχει αξιοποιηθεί ακόμα.

Στη χώρα μας έχουμε μία παράδοση χιλιάδων χρόνων Αγοράς του Δήμου. Είμαστε ένας εξωστρεφής λαός που του αρέσει να σκέφτεται, να ανταλλάσσει απόψεις και να συμμετέχει στα κοινά. Αυτά είναι χαρακτηριστικά που δεν θέλουμε να τα χάσουμε σ' έναν κόσμο που αλλάζει ραγδαία.
© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2023
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster