ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 

 

   

Η  χρησιμότητα  της  δημοσιότητας


Όλοι οι καταναλωτές συναντάμε κατά καιρούς στην αγορά συμπεριφορές, προϊόντα και υπηρεσίες που αισθανόμαστε ότι μας αδικούν, μας δημιουργούν προβλήματα ή μας ζημιώνουν. Επίσης συχνά χρειαζόμαστε μία τεκμηριωμένη γνώμη που θα μας βοηθήσει να επιλέξουμε ένα προϊόν, μία εταιρεία, ένα εργαστήριο ή ένα φορέα παροχής υπηρεσιών.

Υπάρχει μία πληθώρα περιοδικών που αξιολογούν και μας βοηθούν να επιλέξουμε τον υπολογιστή που θα προτιμήσουμε, το αυτοκίνητο που θα αγοράσουμε, την ταινία που θα δούμε, την ταβέρνα που θα βγούμε για φαγητό, το νησί που θα επισκεφθούμε για τις διακοπές μας, κλπ.

Στο χώρο της Οδοντιατρικής δεν υπάρχει κάτι ανάλογο.

Τώρα η Odontiatriki.gr σας δίνει τη δυνατότητα οποτεδήποτε αισθανθείτε ότι πέσατε θύμα κακής συναλλακτικής συμπεριφοράς ή θελήσετε να αξιολογήσετε προϊόντα και υπηρεσίες ή να κάνετε κάποιο σχόλιο για θέματα που αφορούν την οδοντιατρική αγορά, να μπορείτε να το κάνετε δημόσια. 

Αυτός είναι ένας τρόπος για να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας και να ασκήσετε πίεση ώστε να προσφέρονται καλύτερα και φθηνότερα προϊόντα και υπηρεσίες.

Αυτά τα σχόλια θα τα συγκεντρώσουμε και θα είναι πάντα διαθέσιμα για να τα συμβουλευθείτε οποτεδήποτε τα χρειαστείτε. Θα μπορείτε έτσι να προειδοποιήσετε τους συναδέλφους σας για τις κακοτοπιές της αγοράς αλλά και να προειδοποιηθείτε από τις δικές τους ανάλογες εμπειρίες.

Δεν χρειάζεται να γινόμαστε εκ περιτροπής όλοι θύματα των ίδιων καταστάσεων για να πάρουμε τα μέτρα μας.Η  αξιολόγηση  της  αγοράς  στο  Internet


Αυτό το εγχείρημα μπορεί να είναι καινούριο για τα δεδομένα της Ελληνικής Οδοντιατρικής αγοράς, αλλά δεν είναι πρωτοτυπία στο Internet.  Aποτελεί μεταφορά μιας δοκιμασμένης συνταγής που ακολουθούν στις τοποθεσίες των μεγαλυτέρων εταιρειών ηλεκτρονικού εμπορίου. Πιθανώς να έχετε δει εκεί πως φιλοξενούνται σχόλια των καταναλωτών τόσο για προϊόντα όσο και για ηλεκτρονικά καταστήματα.

Αν κάποια στιγμή αφιερώσετε λίγο από το χρόνο σας για να διαβάσετε μερικά από αυτά τα σχόλια, θα εκπλαγείτε με όσα συμβαίνουν ακόμα και από εταιρείες που έχουν δημιουργήσει ένα καλό όνομα και εμπνέουν ασφάλεια στις συναλλαγές τους.

Αν λοιπόν μπούμε στον κόπο να συγκεντρώσουμε τις γνώμες μας, μπορεί να δημιουργηθεί ένας σημαντικός όγκος πληροφοριών, που θα λειτουργήσει ως ένας πολύτιμος οδηγός για όλους μας.Η  φιλοξενία  όλων  των  απόψεων


Στο εξής θα μπορείτε να μας στέλνετε τις επιστολές σας, όπου με τεκμηριωμένη και μετριοπαθή διατύπωση θα περιγράφετε την συναλλακτική σας εμπειρία ή θα κάνετε τις αξιολογήσεις σας.

Φαντασθείτε πόσο χρήσιμο μπορεί να είναι για έναν Οδοντίατρο να μπορεί να διαβάσει συγκεντρωμένες τις απόψεις άλλων συναδέλφων που μιλούν για τα προβλήματα που παρουσιάζει ένας τύπος οδοντιατρικού μηχανήματος, μιας συσκευής, ενός υλικού, ή για τις κακές υπηρεσίες  π.χ. στο service που παρέχει μία εταιρεία, πριν κάνει τις δικές του επιλογές.

Φαντασθείτε επίσης πόσο χρήσιμο είναι να υπάρχει μία αξιολόγηση των Οδοντοτεχνικών εργαστηρίων από τους Οδοντίατρους που να αναφέρεται στις επιδόσεις τους στην ποιότητα της εργασίας, στη σταθερότητα, στην έγκαιρη παράδοση, στην τιμολόγηση κλπ.Οι  εξαρτήσεις  και  η  ειλικρίνεια


Κάποια πράγματα μπορούν να γίνουν σωστά μόνο εάν μπείτε στον κόπο να τα αναλάβετε εσείς . Είναι γνωστό ότι τα ΜΜΕ ( και το Internet δεν αποτελεί εξαίρεση ) έχουν οικονομική εξάρτηση από την αγορά κι αυτό οδηγεί συχνά σε έναν εξωραϊσμό της παρουσίασης των θεμάτων που την αφορούν. Θα ήταν ωφέλιμο για τα οικονομικά μας να αναλαμβάναμε οι ίδιοι να συντάξουμε έναν οδηγό αγοράς, αλλά για λόγους αρχής προτιμούμε να το αφήσουμε σ' εσάς.

Ο πλέον έντιμος και χρήσιμος τρόπος χειρισμού αυτών των θεμάτων είναι να οριοθετούνται οι ρόλοι και να είναι ευδιάκριτο σε μία δικτυακή τοποθεσία, τι είναι διαφήμιση, τι είναι ενημέρωση και τι είναι κριτική. Αυτή είναι η δική μας επιλογή.

Βέβαια κανείς δεν διαθέτει το αλάθητο ή το απόλυτο της αντικειμενικότητας. 
Η προσπάθειά μας θα είναι να προστατεύσουμε από τις άδικες και υπερβολικές τοποθετήσεις όλες τις πλευρές.

Για να μπορούμε να δημοσιεύσουμε τα σχόλιά σας θα πρέπει να μας εμπιστευθείτε το όνομά σας. Αυτό είναι προϋπόθεση για να πάρουμε στα σοβαρά μία άποψη. Θα πρέπει αυτή να διατυπώνεται με υπευθυνότητα. Εμείς στη συνέχεια θα σας παρέχουμε την απαραίτητη προστασία για να εκφραστείτε χωρίς περιορισμούς. 
Δεν είναι απαραίτητο να δημοσιοποιηθεί το όνομά σας.

Από τη στιγμή που θα έχουμε ένα ενυπόγραφο σχόλιό σας, είναι δικό σας θέμα αν θα επιλέξετε τη γνωστοποίηση της ταυτότητάς σας, ή όχι. top
copyright Odontiatriki.gr 2000-2002