ΑρχικήΚατάλογοιΕπ. ΕκδηλώσειςΒιβλίαΑρχείοΕπικοινωνία


 

$

 

 


 Γράψτε το όνομά σας όπως σας αρέσει


Μέσα από τις γραμματοσειρές που σας παρουσιάζουμε έχετε την ευκαιρία να διαλέξετε εκείνη που θέλετε να χρησιμοποιήσουμε για να γράψουμε το όνομά σας στον κατάλογο.

Είτε είστε ήδη εγγεγραμμένος,  είτε σκοπεύετε να το κάνετε τώρα, μαζί με τα στοιχεία σας δηλώστε μας και την προτίμησή σας για το είδος της γραμματοσειράς που σας αρέσει.

Δώστε κάτι από το προσωπικό σας ύφος στον τρόπο γραφής του ονόματός σας. Μπορεί να μην είναι αρκετό για να καταλάβουν οι άλλοι τί τύπος οδοντιάτρου ή ανθρώπου είστε, αλλά σας δίνουμε τη δυνατότητα να βάλετε κι εσείς τη δική σας πινελιά στον πίνακα της Ελληνικής Οδοντιατρικής στο διαδίκτυο.

Όταν μας στείλετε email, γράψτε μας το όνομα από τη συλλογή που ακολουθεί και δείτε μετά από μερικές ώρες το δικό σας όνομα στον κατάλογο γραμμένο με τον ίδιο τρόπο.

Για εκείνους που είναι περισσότερο εξοικειωμένοι με το διαδίκτυο μπορείτε να κάνετε δεξί κλικ στο όνομα που θα επιλέξετε και μετά copy-paste στο email σας.

Σε περίπτωση που οι ρυθμίσεις του προγράμματος αλληλογραφίας που χρησιμοποιείτε τοποθετούν τη φωτογραφία του ονόματος ως συνημμένη της επιστολής και όχι στο κυρίως σώμα της, αποφύγετέ το. Για λόγους ασφαλείας δεν ανοίγουμε τα συνημμένα των επιστολών. Αρκεσθείτε στην αναφορά του ονόματος που επιλέξατε. 

top
copyright Odontiatriki.gr 2000-2002