Οδοντιατρική Σύννεφα

Ημερολόγιο


Τελευταία δημοσίευση:
14 Ιανουαρίου 2012

Πρώτη δημοσίευση:
9 Ιουλίου 2008

Συντάκτης:
Οδοντιατρική

700.000+ επισκέψεις ετησίως
Ανέλιξη
Η οδοντιατρική πληροφόρηση
Οι επισκέψεις που δεχόμαστε στην Οδοντιατρική ξεπερνούν τις 700.000 το χρόνο (στοιχεία Δεκεμβρίου 2011) και η τάση παραμένει αυξητική. Αυτή η δυναμική μας διατηρεί από την έναρξη της λειτουργίας μας το 2000, στην πρώτη θέση των μέσων που παρέχουν ενημέρωση στο χώρο της Ελληνικής Οδοντιατρικής.

Οι πρωτιές είναι κατά κανόνα ελκυστικές, αλλά επειδή δεν λένε όλη την αλήθεια, οι συντελεστές αυτού του ιστότοπου προτιμούμε να συμβουλευόμαστε πιο εξειδικευμένα εργαλεία, που συναρτούν τα ποσοτικά στοιχεία των μετρήσεων, με την ποιότητα του περιεχομένου και των υπηρεσιών μας.
Σεμνοτυφία ή ρεαλισμός;
Δεν αποτελεί ψευδο-σεμνότυφη προσέγγιση και το τονίζουμε από τότε που ξεκινήσαμε. Η πρωτιά δεν είναι, ούτε πρόκειται ποτέ να αποτελέσει επιδίωξή μας. Αν μας προκύπτει, το συνεκτιμούμε, αλλά μέχρις εκεί.

Αυτά που δεν έχουμε κάνει ακόμα είναι πολύ περισσότερα κι αυτό μας προσανατολίζει στο να γινόμαστε με το πέρασμα των χρόνων και την συσσώρευση της εμπειρίας, πιο μεθοδικοί και πιο αποτελεσματικοί στην προσπάθειά μας.
Διακεκριμένοι και απλοί επισκέπτες
Διακεκριμένοι και απλοί πολίτες από το Ελληνικό Κοινοβούλιο, τα Πολιτικά Κόμματα, Πρεσβείες, τηλεοπτικούς σταθμούς, εφημερίδες και περιοδικά, Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού, Πνευματικά Ιδρύματα και Οργανισμούς, Τράπεζες, Επιμελητήρια και μεγάλες επιχειρήσεις, βρίσκονται διακριτικά μεταξύ των επισκεπτών μας.

Ίσως εκείνοι να είναι περαστικοί ή περιστασιακοί επισκέπτες της τοποθεσίας μας, τους οποίους σε κάθε περίπτωση θέλουμε να ευχαριστήσουμε, κυρίως όμως θέλουμε να ευχαριστήσουμε εσάς τους συναδέλφους, γιατί είστε οι πιστότεροι όλων και γιατί έχουν αναπτυχθεί μεταξύ μας μακροχρόνιοι δεσμοί εκτίμησης και συνεργασίας.© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2023
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster