Οδοντιατρική Σύννεφα

Ημερολόγιο


Πρώτη δημοσίευση:
18 Μαΐου 2008

Τελευταία δημοσίευση:
28 Μαΐου 2008

Συντάκτης:
Οδοντιατρική

Σχετικά άρθρα:
About us
Η στήλη με τα Κοινωνικά της Οδοντιατρικής
Κοινωνικά

Το email και ο προβληματισμός μας

Πριν από λίγους μήνες πήραμε ένα email από κάποιον άγνωστο σε εμάς αποστολέα, στο οποίο μεταξύ άλλων αναφέρονταν τα εξής :

.. Με μεγάλη μου λύπη σας ανακοινώνω ότι χάσαμε τον Δρογγίτη Δημήτρη, 46 χρόνων, τον περασμένο Αύγουστο από ξαφνικό θάνατο. Σας ζητώ την διαγραφή των στοιχείων του από τον κατάλογό σας..  Ο ανιψιός του ..


Ξέρετε, από τη θέση αυτή, όταν ο αποστολέας ενός email μας είναι άγνωστος, οφείλουμε να σκεφτόμαστε τρόπους διασταύρωσης των πληροφοριών που μας έρχονται. Στείλαμε λοιπόν ένα email, στη διεύθυνση που υπήρχε στα στοιχεία εγγραφής του Δρογγίτη Δημήτρη στον κατάλογο και όταν αυτό επεστράφη με την ένδειξη ότι δεν υφίσταται τέτοια διεύθυνση, διαγράψαμε την εγγραφή.

Το βρήκαμε, ως λύση, πιο διακριτικό από το να πάρουμε τηλέφωνο και να ζητούμε να μας επιβεβαιώσουν την πληροφορία.

Ακόμα κι αν είχαμε κάνει λάθος επιλογή, μία σιωπηρή διαγραφή από τον κατάλογο, εύκολα μπορεί να διορθωθεί.

Η τυχαία ανακάλυψη

Χθες, με την ευκαιρία της αλλαγής του layout της αρχικής μας σελίδας, διορθώναμε τα links. Το link που οδηγούσε στην ιστοσελίδα με τον τίτλο " About us " αντί να έχει ονομασία αρχείου about_us.htm, είχε drogitis.htm ..

Από περιέργεια να διαπιστώσουμε για πιο λόγο αφιερώσαμε αυτή τη σελίδα σε κάποιον συνάδελφο, την επισκεφθήκαμε ξανά και θυμηθήκαμε..
© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2023
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster