Οδοντιατρική Σύννεφα

Ημερολόγιο


Πρώτη δημοσίευση:
8 Ιουνίου 2008

Συντάκτης:
Οδοντιατρική
Curriculum Vitae
Curriculum Vitae
Στοιχειώδεις πληροφορίες για τον γιατρό
Ο κατάλογος των Οδοντιάτρων που αναπτύσσουμε μαζί σας σε αυτόν τον ιστότοπο, αναφέρει συνοπτικά ορισμένα βασικά στοιχεία για κάθε εγγεγραμμένο, πολύ χρήσιμα, όχι όμως αρκετά για να σχηματίσει ο κάθε ενδιαφερόμενος, συνάδελφος ή οδοντιατρικός ασθενής, επαρκή εικόνα για τον συγκεκριμένο επιστήμονα.

Ως τώρα, όσοι συνάδελφοι απέκτησαν έναν επαγγελματικό ιστότοπο ή έστω ένα ιστολόγιο, έχουν στη διάθεσή τους το χώρο και την ευχέρεια να περιγράψουν με λίγα ή με περισσότερα λόγια, την επιστημονική και την επαγγελματική τους ταυτότητα.

Αυτή τη δυνατότητα παρέχουμε πλέον από την Οδοντιατρική σε όλους τους εγγεγραμμένους στον κατάλογο συναδέλφους ή σε όσους εγγραφούν σε αυτόν μελλοντικά, με τη δημοσίευση των βιογραφικών τους.
Η ευχέρεια της επιλογής των δημοσιευμένων πληροφοριών
Δεν υπάρχει συγκεκριμένος τρόπος σύνταξης ή υποχρεωτικές πληροφορίες που θα πρέπει να συμπεριλάβετε στο βιογραφικό σας. Το προφίλ σας θα το σχηματίσετε με βάση τη δική σας αξιολόγηση. Μόνο ζητούμενο είναι η αλήθεια των παρεχόμενων πληροφοριών.

Δεν υπάρχει περιορισμός στην έκταση του βιογραφικού σας. Μπορεί να ολοκληρώνεται σε μία παράγραφο ή να εκτείνεται σε μερικές σελίδες. Έχετε στη διάθεσή σας σελίδες σαν κι αυτή,  για την υποδοχή του κειμένου σας.

Μία λιτή εκδοχή θα μπορούσε να είναι ένα βιογραφικό που αναφέρει τη χρονιά και τον τόπο της γεννήσεώς σας, το πανεπιστήμιο στο οποίο φοιτήσατε και τη χρονιά της αποφοίτησής σας, το από πότε εργάζεστε και σε ποιά πόλη.

Ειδικώς για τους συναδέλφους που έχουν κάνει αξιόλογη διαδρομή, είναι κρίμα να μην εμφανίζεται αυτή κάπου στο διαδίκτυο.
Ποιός είναι ποιός
Η κατεύθυνση του διαδικτύου είναι τέτοια, που οι χρήστες που βρίσκονται σε αναζήτηση κάποιου γιατρού τα επόμενα χρόνια, θα βάζουν σε μία μηχανή αναζήτησης το όνομα ενός γιατρού και θα προσπαθούν να μάθουν όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες για την εκπαίδευσή του και την επαγγελματική του διαδρομή, πριν τον εμπιστευθούν. Το να μην έχει κάποιος δημιουργήσει το προφίλ του κάπου στο διαδίκτυο, θα φαίνεται στο μέλλον μάλλον ως παραδοξότητα, παράλειψη ή αδυναμία.

Ούτως ή άλλως, κάποτε σε ένα δικό σας ιστότοπο ή σε ένα ιστολόγιο, θα απαντήσετε με κάποιο τρόπο στην ενότητα about me και θα πείτε μερικά πράγματα για εσάς. Γιατί να μην κάνετε την πρώτη σας προσπάθεια τώρα ή έστω όταν αισθανθείτε ότι ωρίμασαν για εσάς οι συνθήκες;
Τί θα χρειαστείτε
Διαλέξτε μία φωτογραφία σας ψηφιακή και όχι ψηφιοποιημένη (δηλαδή όχι σκαναρισμένη), κατά προτίμηση καλή από πλευράς φωτισμού και απόδοσης χρωμάτων και μεγάλη από άποψη διαστάσεων. Αυτό θα μας επιτρέψει να κάνουμε την καλύτερη δυνατή επεξεργασία της, πριν την τοποθετήσουμε στη σελίδα του βιογραφικού σας.

Το κείμενο μπορεί να είναι είτε μέσα στο email που θα μας στείλετε είτε κείμενο γραμμένο με έναν επεξεργαστή κειμένου, όπως το Word, που θα το επισυνάψετε στο email.

Φυσικά το βιογραφικό σας θα είναι ένα προσβάσιμο, για επεξεργασία από εσάς, κείμενο. Θα μπορείτε οποτεδήποτε θελήσετε να παρέμβετε και να το τροποποιήσετε, ακόμα και να το αποσύρετε, αν για κάποιο λόγο αλλάξετε γνώμη.

Για όσους συναδέλφους έχουν ήδη κάπου στο διαδίκτυο δημοσιευμένο ένα βιογραφικό, μπορείτε αν θέλετε στα στοιχεία της εγγραφής σας στον κατάλογο να συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο προς αυτό, με ένα εικονίδιο αυτής της μορφής :
cv
Αυτό θα επιτρέψει σε όσους ενημερώνονται από την εγγραφή σας για τα στοιχεία σας, να παραπεμφθούν, να διαβάσουν το CV σας και να μάθουν περισσότερα για εσάς. Αν δεν είναι η Οδοντιατρική ο χώρος φιλοξενίας του βιογραφικού σας, μπορεί να είναι το μέσον που θα στέλνει όσους ενδιαφέρθηκαν για εσάς, εκεί που επιλέξατε να δημιουργήσετε το προφίλ σας.© Copyright : Odontiatriki.gr 2000-2024
All rights reserved. No part of this website may be reproduced, in any form or by any means,
without permission in writing from the webmaster